Madallus

Edut:

  • Ajoneuvon madallus parantaa auton ulkonäköä & tekee siitä urheilullisemman.
  • Ohjaus ja vakaus tiellä, erityisesti käännettäessä, tule olemaan monta kertaa paremmin.

Vaihtoehto 1: Vakiojousien vaihto Sport-jousiin (≈700€)

Kaikkein helpoin, halvin ja mukavin tapa – asentaa autolle urheilulliset jouset. Voimme tarjoa teille Eibach jousien sarjan 20-30 mm madalluksella. Kyseessä oleva jousien sarja on erityisesti suunniteltu alustan oikeaan yhteistoimiin alkuperäisin iskunvaimentimien kanssa varten. Mukana ovat kaikki tarvittavat todistukset. Keskihinta Eibach jousien vaihdolle on 700e, johon kuuluu: jouset, jousien asennus ja 3D Nelipyöräsuuntaus. Madallusjousien asennuksen jälkeen on pakko tehdä muutoskatsastus ja merkitä jousien sarjan auton asiakirjoihin ( tavallisesti se maksaa 50 eur ).

Vaihtoehto 2: Säädettävä urheilujousitus (1000€ +)

Tämä menetelmä on jo kallimpi, mutta vastineeksi saatte mahdollisuuden säätää auton korkeutta niin kuin haluatte.  

Sellainen jousitus sopii sekä tavallisille ajoneuvo-omistajille että kilpailijaille ja Stancerille. On olemassa paljon valmistajia sentyyppistä jousitusta. Meillä voitte tilata Eibach-merkkisia coilovereita. Keskihinta kyseessä olevan jousituksen on 1100 eur. Eibach –merkkisia coilovereita ovat hyviä, koska ovat luotettavia, ruosteen kestäviä ja niitä on helppo huoltaa. Voitte myös löytämään edullisempi vaihtoehto. Siinä tapauksessa suosittelemme TA-Technix – merkkin, koska niiden coiloverit ovat hyvähintaisia, kaikki tarvittavat todistukset löytyvät ja ovat myös luotettavia.

Keskihinta kyseessä olevan jousituksen asennuksen on 600 eur ( sis. Kaikkien iskunvaimentimien ja jousien vaihto, korkeuden säätö 2-3 krt, 3D Nelipyöräsuuntaus ). Asennuksen jälkeen on pakko tehdä muutoskatsastus ja merkitä jousitus auton asiakirjoihin. ( tavallisesti se maksaa 50 eur ).

Vaihtoehto 3: Pneumaattinen tai hydraulinen jousitus (3000€ +)

Yksinomainen vaihtoehto, joka auttaa sekä parantaa ulkonäön että tehdä sitä ainutlaatuisena. Sellainen jousitus anna teille mahdollisuuden säätää auton korkeuden suoraan auton sisätilasta. Emme suosittele asentamaan sitä jousitusta kylmävyohykkeellä, koska se ei soveltu kylmään ilmaan. Kylmissä ilmasto-olosuhteissa tämä ei ole paras vaihtoehto, koska jousitus silloin ei ole luotettavaa ja sen huolto on aika kallis. Kyseessä olevan työn otetaan ainoastaan projektina. Hinta ja työn kesto sovitaan paikan päällä. Tavallisesti sellaisen projektin budjetti on eli 3000 eur, tästä syystä siihen ei ole suurta kysyntä.


Kysy Auton Madallus Hinta

Omat tiedot

Auton Rekisterinumero*

Etunimi Sukunimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero*

Valitse Madallus tyyppi

Minulla ovat omat varaosat

Lisätiedot